Ga naar hoofdinhoud

‘Het is een genot om deze essentiële kookstijl te zien en iemand te zien werken die een heel eigen vormentaal heeft ontwikkeld. Het uitsluitend werken met natuurlijke ingrediënten en daarmee Bourgondische to-the-point-gerechten maken is niet aan iedereen gegeven. Het is een combinatie van willen delen en vakmanschap. Nel is een iconische chef in de Lage Landen. Dat insiders haar goed kennen en reeds jaren van dichtbij volgen wat ze doet is duidelijk. Lang voordat er sprake was van de trend om zo veel mogelijk ‘local food’ te gebruiken was er Nel Schellekens. Zij werkt zo al heel veel jaren, en ze doet het ‘from the heart'!'

Luc Hoornaert

GEZELSCHAP

Wil je op een andere datum komen en dat er exclusief voor jouw groep gekookt wordt? Dat kan vanaf 10 personen en vanaf minimaal 5 gangen. Samen koken met Nel is ook een mogelijkheid. Zie koken en kennis.

THEMA

Ook is een speciaal thema of koken op een andere locatie is mogelijk. Wil je proeven en meer weten over speciale producten? Het verhaal van Nel bij de gerechten horen? Dat is Culinair theater, proeven van alles uit Nels keuken met haar verhaal.

WORKSHOPS

Wil je samen met Nel koken? Koken met een club collega’s of vrienden? Of wil je een culinaire dagtocht waarbij je met Nel op pad gaat om een kijkje te nemen bij boerderijen en veel gaat proeven? Neem dan contact op of bekijk de pagina koken en kennis.

Nel Schellekens eend
Nel Schellekens ossepeertjes
Nel Schellekens traktor
Back To Top