
Circulair culinair tot aan de laatste kruimel. En dat het hele jaar :)
Verspillingsvrijtips t.g.v. de week vd circulaire economie; radiopraatje Lunchpauze Omroep Gelderland uitzending d.d.6 januari 2020
Het nieuwe jaar. 365 dagen, 52 weken. Wist je dat er zowat elke dag van het jaar er een “De dag van….” is? Niet alleen culinaire thema-dagen maar echt van alles. Mij triggert dagen zoals de ‘ijs-als-ontbijt-dag (2-2), worteltjestaartdag (carrotcakedag 3-2) en de ‘zelfgemaakte-soep-dag’ (4-2) ….. Echt mensen, ik verzin dit niet zelf hoor! Er is zelfs een serieuze jaaragenda van. Maar, zoals wellicht wel bekend, is er ook zoiets als “De week van….” Zoals de eerste week van februari; dat is de Week van de circulaire economie. Circulaire koplopers organiseren deze week allerlei activiteiten om anderen mee te nemen in het besef van en werkend naar een circulaire economie. Nou, ik doe graag mee; word tenslotte beschouwd als een (van-)kop(-tot-kontJ)loper als het om anti-voedselverspilling en verspillingsvrij koken gaat :-)……….Circulair Culinair …….tot aan de laatste kruimel. Wat tips; lees verder> Culinair circulair verspillingsvrij tips